AANBOD VOOR PARTICULIEREN

WAT EN WAAR?

Hallo, lieve jij!

😒 Loopt het leven momenteel niet helemaal zoals je het zou willen en maakt je hoofd overuren om oplossingen te bedenken?

😒Heb je het gevoel dat je steeds in cirkels draait?

😒 Voel je je bevroren door angst?

😒Is vertrouwen hebben in jezelf of anderen een heuse taak voor jou?

😒Lijkt verbinding maken met anderen soms moeilijk?

😒Heb je onverklaarbare lichamelijke klachten, die maar niet opgelost lijken te worden?

😒Voel je je niet goed in je vel? ,…

💡 heb je het helemaal gehad met al deze zaken? Dan ben je  aan het juiste adres. Ik neem samen met jou een kijkje naar wat je juist blokkeert. Onder het motto ‘Wat bewust is kan je sturen, wat onbewust is stuurt jou’.

😍Na een traject tussen de paarden, ga je jezelf veel beter begrijpen

😍 leer je beter te communiceren naar anderen wat wel of niet bij jou past

😍 je herkent sneller wanneer je grenzen mag aangeven

😍je gaat vrolijker en energieker door het leven

Een traject tussen de paarden helpt je terug aan het stuur te zitten van je eigen leven.

De paarden en ik verwelkomen je graag in een geborgen omgeving.

Liefs Zoë en de kudde 

HOE GAAN WE TE WERK?

Ben je op zoek naar een coach omdat je ergens steeds tegenaan loopt?

Wil je graag begeleiding in dit proces?  Dan kan een Horse Reflected Coach perfect zijn wat jij nodig hebt.  Ik ben geen therapeut of psycholoog.  Als coach ga ik anders te werk.  Het grote verschil zit hem in enkele dingen.  Als coach ga ik ervan uit dat je lichaam alle wijsheid reeds bevat.  We gaan werken met wat er reeds aanwezig is, en komen zo tot een oplossing die perfect bij jou past. Ik, als coach help je om je terug bewust te worden van je eigen antwoorden en de kracht die diep in jou aanwezig is.  Ik begeleid je naar meer levensenergie, herkenning en levensvreugde.  We gaan samen op zoek naar waar jij helemaal blij van wordt en gaan onderzoeken wat jou doet leeg lopen.  Kortom ik begeleid je om terug dichterbij je authentieke zelf te komen. We hebben verschillende trajecten en workshops.  Neem zeker een kijkje op de workshop en trajectpagina.  

Ik coach iedereen die op zoek is naar meer bewustzijn vanaf 15 jaar.

Paarden zijn spiegels van de ziel. Ze zien je feilloos voor wie je bent, en oordelen niet.  Alles begint met een zachte blik naar jezelf.

Wil je graag:

Bij de eerste sessie gaan we invoelen wat er werkelijk bij je speelt, en waarop je vastloopt. De aanpak wordt bij het begin besproken, en een traject ontstaat steeds vanuit een fenomenologische blik (zonder oordeel, zonder interpretatie, puur als informatie). We bespreken samen wat bij je past, en indien dit goed voelt voor ons beide, starten we samen een traject.

Een traject duurt meestal 2 tot 7 sessies.

AANBEVELINGEN

aanbevolen
Zit je op een dood spoor of een kruispunt... Draai je maar in het rond.. Niet meer weten waar je zelf naartoe wil.. Hier geven de paarden en je coach de nodige inzichten.. En worden bepaalde zaken voor jezelf al snel duidelijk... Je neemt ze mee in je hoofd en hart en brengt je terug in balans en op het juiste pad.. Dankbaar! ????
Katrien Vercauteren
Katrien Vercauteren
2021-10-21
aanbevolen
Ik ben bij Zoë terechtgekomen in een professioneel kader. Je voelt je al direct op je gemak bij haar, ze straalt zoveel rust uit, en zorgt er ook voor dat je terug dicht bij je gevoel komt te staan. De paarden zijn prachtig, ieder met hun eigen persoonlijkheid en manier van duidelijkheid. Hoewel ze de keuze krijgen om mee deel te nemen aan de sessie, waren ze elk op hun manier een onderdeel ervan. De sessie heeft mij zoveel duidelijk gemaakt, en toch ook zoveel intern in gang gezet. 1 Knoop is ondertussen doorgehakt, en sinds deze sessie heb ik enkel nog maar "leerpaarden" op mijn pad gekregen, en ontrafelen de knopen zich nog meer. Dank je wel Zoë en de fantastische kudde ❤
Corten Els
Corten Els
2021-10-21
aanbevolen
Het was een fantastische ervaring. De paarden zijn zo lief, helpen je en geven je een geborgen en veilig gevoel. Zoë voelt aan wat je nodig hebt en gaat naar de kern en begeleid je heel liefdevol naar je eigen ware zelf.
Sofie Deschoenmaeker
Sofie Deschoenmaeker
2021-10-20
aanbevolen
Unieke ervaring in een uniek kader, in alle rust en sereniteit begeleid door een topvrouw. Een aanrader.
Kristin Verlinde
Kristin Verlinde
2020-08-28
aanbevolen
De verbinding die de paarden met je maken, is een unieke ervaring die ik niet had willen missen. Het helpt ook om dichter bij je gevoel te komen, wat altijd nuttig is als je van nature meer vanuit je hoofd leeft. Zoë straalt rust en warmte uit, en geeft de ruimte om alles te laten zijn.
Cindy Rowe
Cindy Rowe
2020-08-24
aanbevolen
Voor mij was het een prachtige ervaring. Zeer emotioneel en confronterend. Op een professionele en serene manier begeleid door Zoë. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar antwoorden of gewoon zichzelf beter wil leren kennen.
Tania De Weerdt
Tania De Weerdt
2020-05-14