AANBOD VOOR PARTICULIEREN

WAT EN WAAR?

Hallo, lieve jij! Loopt het leven momenteel niet helemaal zoals je het zou willen en maakt je hoofd overuren om oplossingen te bedenken? Heb je het gevoel dat je steeds in cirkels draait, en dat je niet voorruit komt? Wil je graag een nieuwe richting uitgaan, en voel je je bevroren door angst? Is vertrouwen hebben in jezelf of anderen een heuse taak voor jou? Is verbinding maken met anderen soms moeilijk? Heb je onverklaarbare lichamelijke klachten, die maar niet opgelost lijken te worden? Voel je je niet goed in je vel? ,… en heb je het helemaal gehad met al deze zaken? Dan ben je helemaal aan het juiste adres. 

We nemen samen een kijkje naar wat jou juist blokkeert. Onder het motto ‘Wat bewust is kan je sturen, wat onbewust is stuurt jou’. Na een traject tussen de paarden, ga je jezelf veel beter begrijpen, en kan je bewuster omgaan met jouw levenspad, je energiepijl,… (keuzes, situaties, relaties, grenzen,… ). Een traject tussen de paarden helpt je terug aan het stuur te zitten van je eigen leven. De paarden en ik verwelkomen je graag in een geborgen omgeving met heel veel privacy, ten midden van de natuur (Kouterhof te Bornem). Samen met de kudde, helpen we in jou proces, om terug in beweging te komen.

Liefs Zoë en de kudde 

HOE GAAN WE TE WERK?

Ben je op zoek naar een coach omdat je ergens steeds tegenaan loopt?

Wil je graag begeleiding in dit proces?  Dan kan een Horse Reflected Coach perfect zijn wat jij nodig hebt.  Ik ben geen therapeut of psycholoog.  Als coach ga ik anders te werk.  Het grote verschil zit hem in enkele dingen.  Als coach ga ik ervan uit dat je lichaam alle wijsheid reeds bevat.  We gaan werken met wat er reeds aanwezig is, en komen zo tot een oplossing die perfect bij jou past. Ik, als coach help je om je terug bewust te worden van je eigen antwoorden en de kracht die diep in jou aanwezig is.  Ik begeleid je naar meer levensenergie, herkenning en levensvreugde.  We gaan samen op zoek naar waar jij helemaal blij van wordt en gaan onderzoeken wat jou doet leeg lopen.  Kortom ik begeleid je om terug dichterbij je authentieke zelf te komen. We hebben verschillende trajecten en workshops.  Neem zeker een kijkje op de workshop en trajectpagina.  

Ik coach iedereen die op zoek is naar meer bewustzijn vanaf 16 jaar.

Paarden zijn spiegels van de ziel. Ze zien je feilloos voor wie je bent, en oordelen niet.  Alles begint met een zachte blik naar jezelf.

Wil je graag:

Bij de eerste sessie gaan we invoelen wat er werkelijk bij je speelt, en waarop je vastloopt. De aanpak wordt bij het begin besproken, en een traject ontstaat steeds vanuit een fenomenologische blik (zonder oordeel, zonder interpretatie, puur als informatie). We bespreken samen wat bij je past, en indien dit goed voelt voor ons beide, starten we samen een traject.

Een traject duurt meestal 2 tot 7 sessies.

AANBEVELINGEN