AANBOD VOOR PROFESSIONELEN

WAT EN WAAR?

Hallo, lieve ondernemer of toekomstige ondernemer! Loopt het leven en je werk momenteel niet helemaal zoals je het zou willen en maakt je hoofd overuren om oplossingen te bedenken? Heb je het gevoel dat je steeds in cirkels draait, en dat je niet voorruit komt? Wil je graag een nieuwe richting uitgaan, en voel je je bevroren? Heb je het gevoel dat het je veel energie en wilskracht kost om je bedrijf te leiden vandaag de dag? 

Dan ben je op zoek naar ons!  

Door middel van spiegelwerk met en zonder paarden gaan we op zoek naar jouw authentieke zelf.  Wie ben jij als ondernermer en wat wil je uitstralen? 

Vanuit een rustige omgeving, tussen de natuur en de paarden gaan we samen op zoek naar wie jij bent als ondernemer.  We gaan in alle rust en sereniteit bekijken hoe je kan ondernemen vanuit een positieve flow, en gooien stress en frustratie overboord.

Paarden zijn meesters in op een snelle, eerlijke manier inzichten te verwerven.  Via opstellingen kunnen we samen experimenteren met de ideale vorm voor jouw bedrijf.  We experimenteren in het nu, en werken naar de toekomst.  We gooien alle mogelijke blokkades overboord en brengen een frisse wind in jouw onderneming.

We geloven dat indien je onderneemt van uit je ❤, je ook onderneemt vanuit je kracht.  En dit vertaalt zich onmiddellijk op de werkvloer.

Na een traject, gaat je bedrijf je veel minder energie kosten, en geraak je veel sneller aan je doelen.  Je werknemers zullen meer gemotiveerd zijn. We beloven jou en jouw team nog meer werkvoldoening en goesting om aan de slag te gaan!Door  

HOE GAAN WE TE WERK?

Aan de hand van 1 op 1 gesprekken en coachingsessies  gaan An De Hoon en/of  Zoë Peeters een blauwprint maken van jouw bedrijf en jouw team, en jouw behoeften als leidinggevende.  We nemen de tijd om samen op zoek te gaan naar wie jij bent en waar je bedrijf voor mag staan.  Ondernemen vanuit je ❤, is ondernemen vanuit je kracht!

Elk individu is anders en heeft andere kwaliteiten en behoeften.  

Door middel van diepgaande coachings ,onze persoonlijke expertise als coach en bedrijfsleider, in combi met paarden komen we op een snelle manier te weten wat jou doet stralen. 

Paarden geven door middel van een bedrijfsopstelling perfect aan wanneer er flow komt op jouw bedrijf/ afdeling, en wanneer er nog dingen blokkeren.

Tussen de paarden kan je dan met je team komen oefenen, tot het volledig klopt.  Je zal verbaast zijn welke wonderen er kunnen gebeuren eenmaal je dit toepast.

We transformeren organisaties naar een werkplek waar iedereen zijn/haar volle potentieel kan benutten.

AANBOD

LEIDERSCHAPSTRAINING

TEAMBUILDING

BUSINESSCOACHING

RETRAITE: BOOST YOUR BUSINESS