TEAMBUILDING

Teambuilding met paarden: verbindend én leuk voor het hele team! We maken ze speciaal voor jou op maat!

Het succes van jullie organisatie staat of valt bij jullie succes als team. Vandaar dat het super belangrijk is om regelmatig de koppen bij elkaar te steken en te kijken hoe jullie als team beter samen kunnen werken. Niet alleen voor betere resultaten, maar ook voor meer plezier en werkgeluk. Hoe blijer je bent als werknemer, hoe gemotiveerder je immers bent. 

We organiseren graag een fantastische teambuilding buiten in de natuur en met de paarden, om jullie team te ondersteunen! We gaan aan de slag met super leuke activiteiten met een hoge funfactor.

Door met paarden te werken, krijgen je meer inzicht in jullie kracht en valkuilen als team.

Met paarden werken is heel erg effectief. Je komt meteen bij de kern. Hoe komt dit nou? We werken met het natuurlijke gedrag van paarden. Paarden zijn namelijk prooi- en kuddedieren. Ze zijn super gevoelig, wat ervoor zorgt dat ze kunnen overleven.  Ze spiegelen moeiteloos je gedrag. Omdat paarden zo in het nu zijn, kun je ook met hen oefenen. Als jij NU iets anders doet, reageert een paard daar NU anders op.

Dit zorgt ervoor dat je patronen, regels en overtuigingen meteen zichtbaar worden. Met leuke oefeningen krijg je de kans op een informele manier elkaar beter te leren kennen. Bovendien krijg je snel meer inzicht in hoe de communicatie werkt in jullie team. 

Aan de hand van je HUMAN DESIGN kom je te weten hoe ieder teamlid zijn eigen persoonlijke strategie kan leven, en kan bijdragen aan het bedrijf/team.  Je hoeft ons ook niet zomaar te geloven op ons woord.  Je mag het helemaal zelf gaan uittesten tussen de paarden a.d.h.v. super toffe groepsopdrachten. 

Onze teambuildings komen in aanmerking voor WSE (60% subsidie)