Ontwaak je innerlijke godin

Datum

25 maart 2022

Startuur

10:00

Locatie

Het Kouterhof

Ken je dat gevoel, wanneer je ergens binnenstapt in een ruimte en iedereen kijkt naar jou?  De onzekerheid slaagt toe.  Waarom kijken ze?  Zit mijn haar gek?  Zie ik er wel mooi genoeg uit?  Had ik maar iets anders aangedaan? Kan ik dit wel? Waarom zouden ze mij leuk vinden? Wat breng ik bij in de groep?  Vinden ze mij wel goed genoeg? Zit mijn make-up wel ok?  Heb ik me niet te hard opgemaakt?  Wist ik maar hoe ik mijn haren beter kon bedwingen?  Ben ik wel geschikt voor deze job? Amai, die andere sollicitanten zien er beter uit, ze kiezen vast en zeker niet mij,… Wat zouden mensen wel niet over mij denken? Wat maakt mij nu beter dan de anderen?  Straal ik niet genoeg of teveel vertrouwen uit?….

Allemaal belemmerende gedachten die je klein houden, en je een vervelend gevoel geven. Jakkes!

Denk maar aan de eerste keer dat je lief je meenam naar zijn familie,  je hebt een belangrijk sollicitatiegesprek, je hebt een date en wil een goede indruk maken, je moet een presentatie doen voor een grote groep, …pfff… daar zijn ze dan, de belemmerende gedachten.  Ooh ja, en die eerste indruk… pfff… je voelt de bui al hangen.  Maar, wacht eens even… straal jij werkelijk uit, wie je bent?  Was je die dag onzeker, omdat je naar je vriendinnen, vrienden, moeder, zus,… luisterde,  en niet helemaal blij met hoe je eruit zag? Straalde je wel werkelijk uit wie jij was, of was je geneigd om de goedbedoelde raad van anderen op te volgen, waardoor je het helemaal niet meer wist.

Ook wij kennen dit gevoel heel goed, en hebben het veel te veel meegemaakt!  Als we nog maar denken aan alle eerste keren dat we ergens toekwamen en het gevoel van twijfel ons besloop.  Alle gevoel helemaal op slot, en gaan.  Volledig uit verbinding met onszelf, en na afloop twijfelen over alles wat je al dan niet juist of fout deed, hoe je eruit zag,…. .

We hebben geleerd om dit te veranderen, en willen nu ook jou meenemen op deze innerlijke en uiterlijke reis.  Daarom hebben we deze super toffe workshop gelanceerd. We nemen je graag mee in onze geheimen.

Een workshop waar An De Hoon, psycho- energetisch stress en emotiecoach bij UP en ik, Zoë ,systemisch coach met paarden de handen in elkaar slaan, en je reisbegeleider worden voor deze dag.

We willen je helpen om met meer zelfvertrouwen, en energie en kracht die enge ruimte binnen te gaan, en een fantastische eerste indruk na te laten. Een eerste indruk waar jij na deze workshop helemaal achter staat. Gedaan met de onzekerheid, welkom GODIN, en dat straal je uit.

Dankzij deze workshop kan je die onzekerheden definitief in het verleden laten!

Ben je helemaal klaar om te shinen?

OCHTEND

We starten met een  een heerlijke kop koffie/ thee .  Je mag helemaal landen, en helemaal jezelf zijn.  We heten je alvast van harte welkom met alles wat bij jou hoort!

Om helemaal te landen starten we met een leuke meditatie-oefening.

VOORMIDDAG:

JE INNERLIJKE GODIN TREEDT NAAR BUITEN

De ontdekkingstocht naar jezelf en je unieke stempel in de maatschappij is niet altijd evident. Er wordt veel gesproken over zelfliefde en authenticiteit, maar wanneer heb je hier allemaal tijd voor?  Naast je job en je gezinsleven, zijn er nog andere dingen die je aandacht vragen.  De weken vliegen voorbij en je hebt amper tijd voor jezelf.

Speciaal voor jou hebben we deze workshop gecreëerd.  Wij, An en Zoë weten dat het niet evident is, en ook bij ons was het een weg van vallen en opstaan. We willen je helpen om te genieten van deze dag, waar je op een ontspannen, toch razendsnelle manier dichtbij jezelf komt.

Razendsnel… omdat we coachen met paarden.  Zij zien in 1 oogopslag of je in balans bent, en helpen je onmiddelijk terug in verbinding komen met wie je werkelijk bent.

De voorbije jaren hebben we allerlei cursussen gevolgd en tijd geïnvesteerd om onze eigen zoektocht in te zetten.  We liepen ook tegen de tijd aan, en verzopen soms in allerlei to-do lijstjes.  Dit maakte de onzekerheid over wie we werkelijk waren soms net groter.  Ook wij zijn door de belemmerende gedachten gemoeten en hebben onze weg gevonden met vallen en opstaan.

An, heeft haar weg gevonden in het psycho-energetische en is betovert door Human design.  Door haar eigen profiel binnen human design te ontdekken, is ze veel beter gaan begrijpen wat haar energie geeft, hoe ze dingen ziet, en hoe ze er het beste mee om kan gaan.  Haar unieke profiel als Reflector, maakt ook dat ze onmiddellijk kan invoelen met iedereen in de groep.

Ze maakt jouw unieke profiel op en gaat met jou aan de slag, zodat ook jij deze magie kan ervaren. Met haar jarenlange ervaring als psycho-energetsich transformatiecoach is ze super goed in het begeleiden van jouw proces aan de hand van toffe interactieve spiegeloefeningen en zoveel meer,… An ziet als geen ander wie je werkelijk bent en begeleid je op deze innerlijke reis.

Zoe¨, heeft haar weg vooral gevonden via paardencoaching en systemische coachings.  Met mijn profiel als emotionele generator hou ik van actie. Ik hou van snelle interacties en klare, zachte, liefdevolle taal.  Laat dit nu net zijn wat paarden te bieden hebben. Paarden zijn razendsnel in het oppikken van signalen, steeds eerlijk en oordelen niet.  Ze helpen je op een liefdevolle manier meer in je kracht te komen. ze spiegelen op een duidelijke manier wat klopt voor jou. Zoë begeleidt je  tussen de paarden en brengt je in contact met je misschien nog onontgonnen talenten.  Paarden raken je tot in je ziel, en helpen je in beweging te komen.  Dichterbij je krachtbronnen, energiebronnen,… .We gaan kijken naar jouw human design profiel, en experimenteren tussen de paarden met dit unieke profiel, en wat dit voor jou betekenen mag in je verdere leven (privé en professioneel) .

LUNCHBREAK

Een heerlijke lunch waar je innerlijke godin helemaal blij van wordt.

NAMIDDAG:

JE UTERLIJKE GODIN STRAALT VAN BINNENUIT

Kies je nu voor blond, platina rood, koper, bruin of zwart?  Welke haarkleuren doen jou helemaal stralen?  Heb je altijd al eens willen weten hoe je met blond / zwart haar zou staan? En is het dan mooier om schakeringen te hebben?  Kies je dan voor warme mokka-tinten of voor iceblond?  Welke kleur doet je ogen het beste uitkomen? Zou je mooi zijn met een wilde krullenbos, of eerder met een kort pittig kopje?  Ben je nu eerder een wintertype of een zomertype en zijn koele kleuren en strakke snitlijnen helemaal jou ding, of ben je nu eigenlijk eerder een herst- of lentetype en doen warme kleuren, en frivole snitljnen je stralen? Of ben je een mengeling van verschillende types, en wat dan?

Deze middag, ga ik Zoë met jou aan de slag.  Doordat ik 10 jaren ervaring opgedaan heb als educator voor een kappersproduct, waar ik kappers opgeleid heb, onder andere in deze materie, en daarnaast 10 jaren lang mijn eigen salon  uitgebaat heb, zie ik in kleuren.  Ik zie in 1 oogopslag wat helemaal bij je past, en wat jou helemaal doet stralen. Samen gaan we op ontdekking.

Door eerst samen de innerlijke reis gemaakt te hebben in de voormiddag en daarna je haarkleur af te stellen op je huidskleur en de kleur van je ogen, wordt je zelfvertrouwen helemaal de hoogte in gebracht.  We bespreken welke snitlijnen jouw gezicht nog mooier doen uitkomen, en leggen dit samen vast in een uitgebreid rapport voor jouw kapper.

Om het daarna helemaal compleet te maken sluiten we af met een super toffe make-up workshop gegeven door Veronique Van Bogaert.  Welke fond-de-teint is geschikt voor jouw huid?  Welke kleuren oogschaduw doen je ogen mooier uitkomen, en passen bij je kleurtype? Hoe breng je je mascara aan, zodat je wimpers mooier uitkomen  Sta je mooi met rode lippen, of  eerder nude? Komen je ogen mooier uit als je wenkbrauwen meer kleur bevatten? Heb je liever opvallende make-up en ben je mooier met naturel? Hoe doe je dat dan?  Dit en veel meer tips en tricks, aangepast aan wie jij bent, en wat jou helemaal goed doet voelen, oefenen we in een make-upworkshop als afsluiter.

Heb je er ook helemaal zin in gekregen, net als An en ik?

DEZE WORKSHOP IS VOOR JOU:

 • Als je je dikwijls onzeker voelt
 • Als je een nieuwe job wil, en de sollicitaties jou uit je lood slagen
 • Als je vrijgezel bent, en je zekerder wil zijn tijdens het daten
 • Als je een eerste indruk wil nalaten, die helemaal uitstraalt wie je werkelijk bent
 • Als je meer wil uitstralen wie je werkelijk bent
 • Als je meer energie en kracht wil hebben en uitstralen
 • Als je altijd al wou weten welke haarkleuren je helemaal doen stralen
 • Als je wil weten welke snitlijnen bij jou passen, of je beter met strak haar, of krullen staat,…
 • Als je wil experimenteren met je look, en absoluut wil stralen
 • Als je helemaal klaar bent om er fantastisch uit te zien
 • Als je wil leren hoe je je ogen beter kan accentueren
 • Als je wil weten hoe je jouw unieke facial features meer benadrukt
 • Als je je innerlijke godin wil laten stralen

PS: Plaatsen zijn beperkt

Deze workshop gaat door in Bornem op het Kouterhof, de prachtige terreinen van Equi4 – het kouterhof

Wie zijn wij?

An De Hoon

Psycho- energetisch stress en emotiecoach

Met een achtergrond in de schoonheidswereld en modewereld, weet An als geen ander hoe je stralen kan.

An helpt je met tips and tricks te stralen als een filmster.  Naast het uiterlijk aspect, gaan we ook je innerlijke kracht, schoonheid in de verf zetten.  Als energetisch coach voelt An als geen ander, wie je bent en wat jij nodig hebt, om helemaal in je kracht te staan.

Zoë Peeters

Horse Reflected Coach en systemisch coach

Met een achtergrond in de kapperswereld, en een oneindige interesse in de menselijke psyche, begeleiden we jou in het proces om volledig in contact te komen met je uiterlijke schoonheid en innerlijke schoonheid.  We brengen je unieke talenten aan het licht, en gaan deze ook ervaren tussen de paarden. Iedereen is uniek.  Lieve jij, je mag dit nu ook gaan uitstralen.  Wie ben jij? Wat maakt jou zo uniek, en de wereld mag het zien.

Na deze workshop ga je vol zelfvertrouwen en helemaal fris en stralend terug naar huis.

Hoe kan je deze kwaliteiten nog meer in de verf zetten?

Dit evenement is voorbij

Veelgestelde vragen

Ik ben bang voor paarden, wat nu?

Je bent niet de enige! Er komen veel mensen in therapie die eigenlijk bang zijn voor paarden. Wat maakt dat je bang bent? Het beste is om eens eenmalig te komen ervaren. Je zult zien dat je angst wijze lessen met zich meebrengen.

Als ik afmeld, moet ik dan betalen?

Als je jouw sessie geboekt heb, reserveer ik tijd en een plek voor je. Je kunt 48 uur van te voren kosteloos afzeggen. Als je binnen 48 uur afzegt, maar wel een nieuwe afspraak boekt, breng ik 50% van de sessie in rekening. Indien je geen nieuwe afspraak boekt, breng ik het gehele bedrag in rekening.

Ik kan helemaal niet paardrijden? Is dit dan wel iets voor mij?

Ja, zeker. Coachen met paarden gebeurt naast het paard. Je hoeft helemaal niets van paarden te kennen, om deze vorm van coaching te ervaren.

Locatie

Totaal aantal beschikbare plaatsen: 3 (1 resterend)
 • Het Kouterhof
 • Bornem
 • België

Evenement details

 • 25 maart 2022 10:00   -   17:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan je kalender