Go With your FLOW

Datum

3 december 2022

Startuur

09:30

Locatie

Het Kouterhof

Een workshop die je doet stralen

Ken je dat gevoel, wanneer je ergens binnenstapt in een ruimte en iedereen kijkt naar jou?  De onzekerheid slaagt toe. Is er iets verkeerds met mij?  Zie ik er wel mooi genoeg uit?  Had ik maar iets anders aangedaan? Kan ik dit wel? Waarom zouden ze mij leuk vinden?   Ben ik wel geschikt voor deze job? Amai, die anderen zien er beter uit… Wat zouden mensen wel niet over mij denken? Wat maakt mij nu beter dan de anderen?  Straal ik niet genoeg of teveel vertrouwen uit?….

Allemaal belemmerende gedachten die je klein houden, en je een vervelend gevoel geven. Jakkes!

Denk maar aan de eerste keer dat je lief je meenam naar zijn familie,  je hebt een belangrijk sollicitatiegesprek, je hebt een date en wil een goede indruk maken, je moet een presentatie doen voor een grote groep,… pfff… daar zijn ze dan, de belemmerende gedachten.  Ooh ja, en die eerste indruk… pfff… je voelt de bui al hangen.  Maar, wacht eens even… straal jij werkelijk uit wie je bent?  Was je die dag onzeker? Omdat je naar je vriendinnen, moeder, zus,… luisterde en je niet helemaal blij was met hoe je eruit zag? Straalde je wel werkelijk uit wie jij bent, of ben je geneigd om de goedbedoelde raad van anderen op te volgen, waardoor je het helemaal niet meer weet.

Ook wij kennen dit gevoel heel goed, en hebben het veel te veel meegemaakt!  Als we nog maar denken aan alle eerste keren dat we ergens toekwamen en het gevoel van twijfel ons besloop. Het koud zweet ons op de rug stond en de belemmerende gedachten door ons hoofd spookten.  Bij gevolg ging ons hele gevoel op slot, en gingen we verder op overleving.  Volledig uit verbinding met onszelf, en na afloop twijfelden we aan alles.  Was het wel goed genoeg? Hoe zag ik er uit?  Heb ik de juiste dingen gezegd? Kan ik dit wel?,…

We hebben geleerd om dit te veranderen en willen nu ook jou meenemen op deze innerlijke reis en uiterlijke reis.

Daarom hebben we deze super toffe workshop gelanceerd. We nemen je graag mee in onze geheimen.

We willen je helpen om met meer zelfvertrouwen, en energie en kracht die enge ruimte binnen te gaan, die eerste indruk na te laten. Een eerste indruk waar jij na deze workshop helemaal achter staat. Gedaan met de onzekerheid, welkom zelfliefde.

Ben je helemaal klaar om te shinen?  

VOORMIDDAG: 

JE INNERLIJKE GODIN TREEDT NAAR BUITEN

De ontdekkingstocht naar jezelf en je unieke stempel in de maatschappij is niet altijd evident. Er wordt veel gesproken over zelfliefde en authenticiteit, maar wanneer heb je hier allemaal tijd voor.  Naast je job en je gezinsleven, zijn er nog andere dingen die je aandacht vragen.  De weken vliegen voorbij en je hebt amper tijd voor jezelf.

Speciaal voor jou hebben we deze workshop gecreëerd.  Wij, An en Zoë weten dat het niet evident is, en ook bij ons was het een weg van vallen en opstaan. We willen je helpen om te genieten van deze dag, waar je op een ontspannen, toch razendsnelle manier dichtbij jezelf komt.

Razendsnel… omdat we coachen met paarden.  Zij zien in 1 oogopslag of je in balans bent, en helpen je onmiddellijk terug in verbinding komen met wie je werkelijk bent.

NAMIDDAG:

JE UTERLIJKE GODIN STRAALT VAN BINNENUIT

Na een voormiddag vol met innerlijk spiegelwerk, gaan we aan de slag met ons uiterlijke.

Wie ben jij?  Wat wil je graag in de aandacht zetten? 

 • Heb je een mooie huid, en mag die nog meer glowen?
 • Heb je een fantastisch mooie blik, maar zie je er wat vermoeid uit?
 • Hoe kan je er met de juiste verzorgingsrituelen  blijvend jonger blijven uitzien?
 • Welke producten zijn er geschikt voor jouw huid?
 • Hoe verzorg je je huid het beste,…?

Je bent al mooi, … .  Het mag dus ook gezien worden.  Deze leuke workshop maakt je helemaal blij. Je mag jezelf tijdens deze workshop eens lekker verwennen.  We gaan niet meer langer verdoezelen met lagen make-up, maar dmv juiste verzorging en anti-age technieken ga je helemaal stralen.  Met als 🍒 op de 🎂… een fantastische gezonde glow op je gezicht.

Heb je ook evenveel zin gekregen in deze super toffe workshop, net als An, Zoë ?

DEZE WORKSHOP IS VOOR JOU:

 • Als je je dikwijls onzeker voelt
 • Als je een nieuwe job wil, en de sollicitaties jou uit je lood slagen
 • Als je vrijgezel bent, en je zekerder wil zijn tijdens het daten
 • Als verouderen je onzeker maakt
 • Als je een eerste indruk wil nalaten, die helemaal uitstraalt wie je werkelijk bent
 • Als je meer wil uitstralen wie je werkelijk bent
 • Als je meer energie wil en wil leven vanuit jouw flow
 • Als je helemaal klaar bent om er fantastisch uit te zien
 • Als je wil weten waarom je beter klikt met de ene persoon dan met de andere
 • Als je je innerlijke godin wil laten stralen

PS: Plaatsen zijn beperkt

Deze workshop gaat door in Bornem op het Kouterhof, de prachtige terreinen van Equi4 – het kouterhof

Wie zijn wij?

An De Hoon

Psycho- energetisch stress en emotiecoach

Met een achtergrond in de schoonheidswereld en modewereld, weet An als geen ander hoe je stralen kan.

An helpt je met tips and tricks te stralen als een filmster.  Naast het uiterlijk aspect, gaan we ook je innerlijke kracht, schoonheid in de verf zetten.  Als energetisch coach voelt An als geen ander, wie je bent en wat jij nodig hebt, om helemaal in je kracht te staan.

Zoë Peeters

Horse Reflected Coach en systemisch coach

Met een achtergrond in de kapperswereld, en een oneindige interesse in de menselijke psyche, begeleiden we jou in het proces om volledig in contact te komen met je uiterlijke schoonheid en innerlijke schoonheid.  We brengen je unieke talenten aan het licht, en gaan deze ook ervaren tussen de paarden. Iedereen is uniek.  Lieve jij, je mag dit nu ook gaan uitstralen.  Wie ben jij? Wat maakt jou zo uniek, en de wereld mag het zien.

Na deze workshop ga je vol zelfvertrouwen en helemaal fris en stralend terug naar huis.

Dit evenement is voorbij

Veelgestelde vragen

Ik ben bang voor paarden, wat nu?

Je bent niet de enige! Er komen veel mensen in therapie die eigenlijk bang zijn voor paarden. Wat maakt dat je bang bent? Het beste is om eens eenmalig te komen ervaren. Je zult zien dat je angst wijze lessen met zich meebrengen.

Als ik afmeld, moet ik dan betalen?

Als je jouw sessie geboekt heb, reserveer ik tijd en een plek voor je. Je kunt 48 uur van te voren kosteloos afzeggen. Als je binnen 48 uur afzegt, maar wel een nieuwe afspraak boekt, breng ik 50% van de sessie in rekening. Indien je geen nieuwe afspraak boekt, breng ik het gehele bedrag in rekening.

Ik ken niks van paarden. Is dit dan ook voor mij?

Je hoeft helemaal niets van paarden te kennen. De coachings tussen de paarden gebeuren naast het paard, en worden volledig in een veilig en discreet kader begeleidt door Zoë.

Locatie

Totaal aantal beschikbare plaatsen: 12 (12 resterend)
 • Het Kouterhof
 • Bornem
 • België

Evenement details

 • 3 december 2022 09:30   -   25 juni 2022 17:30
Deel dit evenement
Toevoegen aan je kalender