OVER MIJ

OVER MIJ

Hallo,
Ik ben Zoë Peeters,
Mijn levenspad is er al 1 geweest met hobbels en bobbels.  1 met momenten van intens geluk, en ook van diep verdriet.

Mijn ouders zijn gescheiden toen ik nog vrij jong was. Ik ben de oudste van 3. Dit zorgde ervoor dat ik al  heel jong het als mijn taak zag om iedereen gelukkig te houden.  Niet omdat het persee moest, maar wel omdat ik dacht dat dit het beste was.  Dit zorgde ervoor dat ik al vroeg dacht dat ik sterk was in verantwoordelijkheid opnemen, en mensen blij maken.  Sterker nog, ik vond het mijn taak, terwijl niemand me dit ooit gevraagd heeft, ik deed het met liefde voor mijn familiesysteem, en later zette ik deze dynamiek ook onbewust door in mijn professioneel leven. Wat maakte dat ik steeds het gevoel had dat ik een berg moest beklimmen.

Tegelijkertijd, doordat ik zo jong was, ben ik gestopt met te ontdekken wie ik werkelijk was.  Ik was een vrolijke meid, die al heel jong afscheid nam van dit vrolijke innerlijke kind. Door niet mijn eigen pad te belopen, was mijn eigen pad op persoonlijk vlak ook niet 1 dat over een leien dakje liep. 

Tot ik 8 jaar geleden door schildklierkanker werd halt gehouden.  Ik mocht beginnen nadenken over alles.  De manier waarop was absoluut niet leuk, maar het heeft me enorm veel gebracht. Mijn passie voor coachen is hier gestart, en al helemaal voor het systemisch coachen.  

Eindelijk kon ik ontdekken wie ik werkelijk was.  Ik bleek helemaal niet blij te worden van al die verantwoordelijkheden, en heb mijn leven dan ook stap voor stap getransformeerd naar het leven dat ik nu mag leiden.   

Ik word blij van mensen te enthousiasmeren, mee te nemen naar hun eigen ontdekkingstocht, en te zien wat er mag ontstaan als al het ‘moeten’ wegvalt. Als ze zelf de verantwoordelijkheid nemen over hun eigen geluk.

Juist ja… net zoals ik mocht doen. Heling was voor mij niet alleen heling van mijn lichaam, maar ook van mijn geest.

Mijn innerlijke compas werkt beter dan ooit.  Tijdens een coaching voel ik feilloos aan waar jouw lijf blokkeert.  We gaan samen op zoek naar de oorzaak, en geef jou de tools om die zware rugzak die je al jarenlang onbewust draagt een stuk lichter te maken. Als coach en loopbaancoach zet ik paarden in om het persoonlijke en professionele groeiproces van mensen te ondersteunen.  Daarnaast ben ik businesscoach bij Soulworks by Zoë. 

MIJN PROFESSIONELE PAD

Mijn professionele pad:

Gedurende 9 jaar heb ik commerciële ervaring opgedaan als educator, waar ik het genoegen had om zelfstandigen te begeleiden binnen de cosmetische sector en de volgende 10 jaar als eigenaar van een bloeiende kapperszaak.

De uitdagingen van zelfstandig zijn, zijn me niet onbekend. ik ben geboren in een nest van zelfstandigen en heb het ondernemerschap met de paplepel meegekregen.

Door jezelf steeds beter te leren kennen, en je hart open te stellen voor het leven, kan je volop genieten van de stroom van het leven. 

TENSLOTTE

Als zelfstandige salonhouder ben ik gebotst op mijn eigen lichaam dat NEE zei, en mijn zaak die bleef JA roepen.
Balans en voldoende rust voor mezelf en mijn gezin ,  enerzijds, en winstgevendheid, vernieuwing voor mijn zaak anderzijds.
Dit was soms een gevecht tussen mijn hoofd en mijn lijf, tegenover de wil en gedrevenheid om mijn zaak verder uit de bouwen.

Deze zoektocht zie ik vandaag de dag ook bij mijn coachees.  Daarom denk ik dat ik de geknipte persoon om jou in dit pad te begeleiden.  Ik heb het namelijk zelf eerst gelopen, en begrijp heel goed hoe moeilijk het is om hierin je grenzen te vinden en ook te behouden.

Dankzij systemische opstellingen en kiezen voor mezelf leef ik nu veel meer vanuit mijn hart en merk dat ik in staat ben om veel sneller beslissingen te maken die me helemaal blij maken. Ik sta gelukkiger, energieker en steviger in het leven, en kan dit bij gevolg ook meegeven aan mijn kinderen en mijn klanten in mijn coachpraktijk. 

Het pad is voor mij zo magisch, dat ik bijna niet anders kan om dit geluk met jullie te de

Vandaag de dag is een zaak runnen, of een drukke baan hebben naast je gezin voor veel mensen een uitdaging. Ik merk dat het gevecht dat ik destijds had, een verhaal is geworden van velen.

Ik begeleid je graag op jouw professioneel of persoonlijke pad.Mijn missie voor bedrijven is om ondernemers en hun team mee te nemen in deze positieve flow. Om een werkvloer te creëren met niet alleen maar werkdruk, maar ook met veel werkplezier.
Waar mensen kunnen thuiskomen, groeien, in contact komen met hun talenten. Waar er balans is tussen werk en privé, naast een goede productiviteit van de zaak.

Voor een verkennend persoonlijk gesprek sta ik graag tot jullie beschikking,

Met vriendelijke Groeten Zoë Peeters