OVER MIJ

OVER MIJ

Hallo,
Ik ben Zoë Peeters,
Naast mama van 2 fantastische dochters en grote dierenliefhebber, ben ik heel gedreven en gepassioneerd in alles wat ik doe.

Op professioneel gebied heb ik reeds volgend pad afgelegd: De voorbije 2 jaar ben ik vooral actief als coach in mijn coachpraktijk, waar ik paarden inzet om het persoonlijke en professionele groeiproces van mensen te ondersteunen – whisperinghorsesandcoaching 

WHISPERING HORSES AND COACHING

Horse Reflected Coaching is een vorm van coaching met paarden. We zetten paarden in om ons innerlijke proces te spiegelen, waardoor wat onbewust is, ruimte krijgt om bewust te worden. 

Daarvoor heb ik gedurende 20 jaar commerciële ervaring opgedaan als educator binnen de cosmetische sector en de volgende 10 jaar als eigenaar van een bloeiende kapperszaak.

De voorbije 10 jaar als zelfstandige boden er zich zowel uitdagingen, valkuilen als kansen aan. Bovendien, door met mensen te werken, kom ik dagelijks in contact met hun verhaal, wat me meer inzicht geeft in de menselijke psyche of in het menselijk denken en voelen. Dit boeit me van kindsbeen af uitermate, en helpt me ook in mijn werk als coach

MIJN PERSOONLIJK VERHAAL

Na een paar jaar als zelfstandige te werken, ben ik gebotst op mijn eigen lichaam dat NEE zei, en mijn zaak die bleef JA roepen.
Balans en voldoende rust voor mezelf en mijn gezin ,  enerzijds, en winstgevendheid, vernieuwing voor mijn zaak anderzijds.
Dit was soms een gevecht tussen mijn hoofd en mijn lijf, tegenover de wil en gedrevenheid om mijn zaak verder uit de bouwen.

Paarden hebben mij hierbij enorm geholpen. Ze deden mij dan ook beslissen om een opleiding tot Horse Reflected Coach te volgen. De paarden hielpen mijn HoogSensitiefPersoon-gehalte te doseren, en op een juiste manier in te zetten. Ik leerde doelen stellen, grenzen bepalen, plannen, kiezen en in te voelen wat mijn gezin, ikzelf, mijn personeel en mijn klanten warm deed lopen, zonder bakken energie te verliezen.
Ook leerde ik de valkuilen kennen en de kwetsbaarheid ervan, en hoe zich dat reflecteerde in mijn eigen zaak en privé-leven. 

Ik leef nu veel meer vanuit mijn hart en merk dat ik in staat ben om veel sneller beslissingen te maken die me helemaal blij maken. Ik sta gelukkiger, energieker en steviger in het leven, en kan dit bij gevolg ook meegeven aan mijn kinderen. 

Het pad is voor mij zo magisch, dat ik bijna niet anders kan om dit geluk met jullie te delen door middel van Horse Reflected Coaching

Vandaag de dag is een zaak runnen, of een drukke baan hebben naast je gezin voor veel mensen een uitdaging. Ik merk dat het gevecht dat ik destijds had, een verhaal is geworden van velen.
Als systemisch coach met paarden heb ik me verdiept in de denkwijze van de mens, en in het hoe en waar herhalende patronen plaatsvinden, en zo blokkades veroorzaken.
Door de patronen te herkennen, kunnen we ze plaatsen, begrijpen en sturen, en zo ontstaat er terug stroming.

Het heeft mij persoonlijk geholpen om niet meer steeds te vechten in mijn hoofd, maar om dingen vanuit een ander perspectief te kunnen bekijken en anders in te zetten, waardoor ze productiever werden, en ik er ook blijer van werd en nog steeds word.
Het heeft me geleerd wat er gebeurt als je je talenten inzet, overdrijft, en wat er gebeurt als je werkelijk in een flow komt.  Ieder individu is anders, en iedereen heeft andere behoeftes.  Het is belangrijk om op ontdekkingstocht te gaan, naar wat jou blij maakt. 

Zo word je zelf gelukkiger, en wordt communicatie met anderen ook veel gemakkelijker.  Door in contact te staan met je eigen verlangens, noden,… kan je ze ook beter communiceren met anderen.  De verbinding met jezelf, zorgt voor een betere verbinding met je omgeving. 

 

Hierdoor wil ik dit ook inzetten voor bedrijven. Zodat we bedrijfsleiders, hun personeel, het gezin en klanten nog meer tevreden kunnen maken. Mijn missie is om bedrijven helemaal mee in deze positieve flow te begeleiden. Om een werkvloer te creëren met niet alleen maar werkdruk, maar ook met veel werkplezier.
Waar mensen kunnen thuiskomen, groeien, in contact komen met hun talenten. Waar er balans is tussen werk en privé, naast een goede productiviteit van de zaak.

Voor een verkennend persoonlijk gesprek sta ik graag tot jullie beschikking,

Met vriendelijke Groeten Zoë Peeters Whisperinghorsesandcoaching/ Soulwise consulting