Unlock your moneyblockages

Je kan kei hard werken, misschien zelfs veel omzet draaien, maar toch ervaren dat geld je stress bezorgd. Daarom is deze verhelderende journalopdracht een must voor jou.

Ondernemers kunnen emotioneel ‘vastlopen’ vanwege de relatie die zij hebben (of juist niet) met geld, angst voor schaarste en verlies,…

Deze interessante journalactiviteit gaat je helpen dit patroon te doorzien, en het probleem bij de wortel vast te pakken.

  • Draai je rond in cirkels van nét genoeg verdienen om alles te kunnen betalen maar financieel geen reserves of doorgroei met je bedrijf?
  • Zou je graag naar een volgend level gaan, of een financieel vrijer leven tegemoet gaan, maar lijkt het je maar niet te lukken?

De oorzaak hiervan heeft helemaal niets te maken met geld of financiën maar met de emotionele lading, de systemische achtergrond die er aan geld hangt voor jou.

Mijn eigen emotionele erfenis is altijd bij me en ik ben er nog altijd mee verbonden. Maar door me bewust te worden van de patronen, ben ik in staat om er door een andere bril naar te kijken. Het maakt dat je krachtig kan beslissen welke richting je uit wil, en je niet meer laat tegenhouden door de onzichtbare spoken in je hoofd.

Deze korte oefening geeft je een mooi beeld, inzicht en helpt je grote stappen te zetten. Wil jij dit ook?

Dan is je antwoord:

Ja! Ik wil graag doorbreken met mijn onderneming en geluk en financiële onafhankelijkheid ervaren.

Geef een reactie