WORKSHOPS EN TRAJECTEN

WORKSHOPS EN TRAJECTEN

Welkom in onze oase van rust.  In een geborgen, veilige omgeving, ontvangen de paarden en ik je graag.  Wat je in een paardenoor fluistert kan nooit doorverteld worden. 

Je vindt ons aan het ‘Kouterhof’ te Bornem.  Onze kudde bestaat uit 10 paarden van allerlei formaten.  Voor ieder wat wils.  De coachings gebeuren steeds naast de paarden.

Paarden zijn meesters in het herkennen van incoherent gedrag. Dit wil zeggen, dat je lichaam andere signalen geeft dan wat je geest je influistert. Paarden voelen als geen ander wanneer je niet meer (volledig) in contact bent met wat je echt wilt.  Ze helpen je op een zachte, eerlijke, liefdevolle manier terug dichterbij je authentieke zelf te komen, waardoor je gelukkiger in het leven kan staan 

 

TRAJECTEN

Een coachtraject bestaat meestal uit 2-7 sessies.  Dit is afhankelijk van jou als persoon, en wat we voelen dat jij nodig hebt.  We bespreken alles steeds 1 op 1 en gaan samen bekijken wat past bij jou.  De paarden en ik helpen je samen terug op weg.

Voor we starten met een traject, gaan we eerst onderzoeken of we een match zijn.  Dit doen we door vooraf een gratis infogesprek aan te gaan.  Tijdens dit infogesprek licht ik je in over hoe we te werk gaan en wat je juist kan en mag verwachten. 

 Na dit gesprek beslissen we beide of we dit engagement wensen aan te gaan. 

MEER GENIETEN,... MINDER STRESS

NOOIT MEER UITGEPUT

GRENZEN STELLEN VIND IK MOEILIJK

WAT VERTELLEN JE LICHAMELIJKE KLACHTEN JOU?