DE WEG TERUG UIT BURN-OUT

Dit is een traject van 4 wandelcoachings, 3x osteopaat en 3 coachings tussen de paarden.

Als je net in een burn-out terecht komt, dan ben je helemaal leeg en op.
De weg terug is lang, en vraagt je terug te leren luisteren naar wat je lichaam je influistert.
Wij helpen je graag op weg.
Je lichaam heeft niet voor niks STOP gezegd.  
Dus in eerste instantie is het belangrijk om te vertragen, terug te leren genieten, te bekomen van al wat je is overkomen.

Al jaren draag je meer dan je ooit dragen moest.
Al jaren put je jezelf uit.
En nu is het genoeg! 

Samen met de paarden nemen we de eerste stappen. We gaan samen op ontdekking in de natuur naar wat jij nodig hebt.

Een traject bestaat uit verschillende fases en is steeds op maat van jou:
We starten met samen op stap te gaan in het bos, tussen de velden, in de natuur. We maken samen een stiltewandeling van 40 minuten door de natuur. We gaan letten op geluiden, je lichaam, het paard en zijn/ haar signalen… . We gaan vooral genieten en overvinden. Door middel van eenvoudige opdrachten kom je zo terug rustig in verbinding met jezelf. Dit doen we 4x. 
Na afloop van de wandelsessies, starten we met een traject in samenwerking met een osteopaat en/of kinestist.  Zij gaan helpen om je lichaam terug beter te helpen stromen, begrijpen, ondersteunen.
In bespreking met jou kunnen we dit ook nog combineren met lichttherapie.  Dit werkt ook op je organen en geeft een boost aan je lichaam en immuunsysteem.
We eindigen dit traject met 3 coachings tussen de paarden,.

We gaan op zoek naar je krachtbronnen, hulpbronnen.  We bekijken je triggers, en leren hoe we hieruit kunnen blijven.
Daarmee vergroten we jouw verbinding met je lichaam, en zorgen we ervoor dat je sneller je signalen gaat herkennen en valkuilen in de toekomst gaat kunnen vermijden.  
We gaan op zoek naar inzichten, en naar waar dit allemaal ontstaan is.  We kijken naar hoe we jouw rugzak lichter kunnen maken. 

Dit is een traject van 6 maanden.

De zaadjes voor burn-out zijn dikwijls al in ons vroege jeugd geplant. We nemen een duik in je familiesysteem en gaan kijken hoe dit is ontstaan, en hoe we jouw rugzak 🎒 kunnen verlichten.
We gaan samen met de paarden op zoek naar je werkelijke talenten, verlangens. En kijken hoe we deze meer kunnen omzetten in je leven van vandaag.
Na dit traject ben je in staat om meer geestelijke, creatieve en emotionele bevrijding te ervaren. Het helpt je op weg naar een onomkeerbare, transformatie.

Is dit iets voor jou?